Szeretettel köszöntünk megújult honlapunkon!

Férj és feleségként szervezünk kerékpáros eseményeket, túrákat .

Nagyon szerencsések vagyunk, hogy itt élhetünk Balatonfüreden, a Balaton – felvidék közelségében. Ez a mesebeli táj arra ösztönöz bennünket, hogy mindenkinek, aki a természet szépségét, gyönyörűségét magába fogadja és szívesen néz körül kis hazájában, megmutassuk neki ezt a csodát, ,hogy milyen élmény ilyen környezetben bringázni, túrázni, vagy versenyezni.

Mért pont a bringa és azon belül a mountainbike?

András már gyermek kora óta az erdei kerékpározás és a sízés szerelmese, született „ hegyi ember”. Ezt valószínűleg édesapjától örökölte, aki 26 szoros magyar bajnok sífutó majd később  moto cross bajnok volt.

Az elmúlt 30 évben számos nagyhírű mountainbike verseny kapcsolódik András nevéhez.

Az itt szerzett tapasztalatokat, tudást arra szeretné fordítani, hogy mindenki számára élményt nyújtó bringás események valósuljanak meg, mind a profi, mind a kezdő bringások számára. Emellett kiemelten fontos számára szakmai szerepvállalása a Balaton régió kerékpáros turisztikai fejlesztésében, népszerűsítésében.

Timi pedig mindenben támogatja törekvéseit. A természet szeretete, közelsége és a sport midig közel állt hozzá, így nem volt nehéz azonosulni és bekapcsolódni események szervezésébe, rendezésbe. Jó mentor mellett könnyű a feladatmegoldás! Timi megbízható munkája a versenyek színvonalas lebonyolításához elengedhetetlen.

Ő az egyetlen hölgy szervező, aki hegyikerékpáros versenyt rendez!

A kerékpározás életforma számunkra, ezért természetesen együtt bringázunk rendszeresen minden évszakban, mely kalandozásokra elkísér minket hűséges vizsla kutyánk is.

Felejthetetlen élményt nyújt, mikor egyik kis Balaton felvidéki hangulatos településről a másikra a természeten keresztül, erdőben, vagy szölö dombokon át jutunk ei, miközben elénk tárul a Balaton gyönyörű panorámája.

Elszántan szeretnénk minél több bringással megismertetni a Balaton felvidék eddig nem ismert sokszínű, izgalmas arcát, a fantasztikus , gyönyörű erdei utakat, hangulatos borpincéket, ezt a csodát!

A túráink szervezésével igyekszünk népszerűsíteni a négy évszakos kerékpározást a régióban.

Mindenkit várunk nagy szeretettel rendezvényeinken!

Harangvölgyi András és Havasi Tímea