Mi van ha esik az eső?

Sokan kérdezték, hogy mi van akkor, ha bejön a meteorológiai riogatás az esővel?
Egyenlőre az előrejelzés nem jött be. Eddig Füreden alig csepergett, jelenleg a pálya talaja száraz,tökéletes. Persze bármi lehet, ezért a rendezőség mindenre felkészült.

EREDMÉNYHIRDETÉS, TOMBOLA

A versenyzők, csapattagok, szurkolók kiszolgálása érdekében az ünnepélyes eredményhirdetés a városi sportcsarnok aulájában lesz 16:00 órakor,  https://goo.gl/maps/FszMz2LCsgn1Tkz58 Balatonfüred, Horváth Mihály u. 64. Itt lesz a tombolasorsolás is az eredményhirdetést követően. Akik korábban beérkeznek (mini, rövid) megtekinthetik a Tagore sétányon a Veterán autó kiállítást, vagy igénybe vehetik a városi uszodát – wellnesst.
http://balatonkozpont.hu/

TÉSZTAPARTI, ÉTTEREM

Szintén ezen a helyszínen a sportcsarnok Laguna étteremében lesz a tésztaparti (13:00 – 16:00 óra között). A versenyzők két kínálat közül választhatnak, vega vagy bolognai penne. Természetesen a szurkolóknak, hozzátartozóknak étterem áll rendelkezésére (no műanyag!)

ÖLTÖZŐ, ZUHANYZÓ

A város vezetése a versenyzők rendelkezésére bocsájtotta a Lóczy Gimnázium tornatermének öltözőit és zuhanyzóit  https://goo.gl/maps/KkbnHfhMo2RZFzM86 Balatonfüred, Ady Endre u. 40. bejárat oldalról, udvar felől. Ezt 12:00 – 17:00 óra között vehetitek igénybe.

BRINGAMOSÁS

Az előző versenyekhez hasonlóan bringamosást speciálisan kell megoldanunk, mivel közterületen a városban nem lehet kerékpárt mosni. Két lehetőség áll rendelkezésre mosásra: Volán busztelep fedett mosója https://goo.gl/maps/x5t6wLD4ShMKwz2HA Balatonfüred, Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 53. , mely ingyenes a versenyzőknek, ha ez nem elegendő akkor a benzinkútnál lévő mosó (100.- Ft –os érmével működik)  https://goo.gl/maps/fcQH5zYCk6bb7RQJ7 Balatonfüred, Fürdő u. 20. .

ESŐ ESTÉN A PÁLYA

A pálya 70 % – a stabil köves altalajú eső esetén is tekerhető. Nyilván egy – két helyen sáros tócsák kialakulnak, de hát ilyen van. Nagy eső esetén is minimális változtatás lehet a pályán, erről a rajt előtt tájékoztatjuk a versenyzőket. Ez a versenyt nem befolyásolja. Ezzel együtt bármi ,lehet, még napsütés is !

Várunk mindenkit szeretettel!
Jó buli lesz!