Közlemény

TÉLI BRINGA TÚRA új időpontja:

2021. MÁRCIUS 13.

Kedves Bringások!

A Kormány 2021. február 1-ig meghosszabbította a rendkívüli helyzetet. Ehhez nekünk is alkalmazkodnunk kell, ezért dönteni kellett a halasztásról.

A bringa túra előkészítése, az engedélyek (hozzájárulások) beszerzése, biztosítás megszervezése heteket vesz igénybe. Ha február 1-én feloldásra kerülnek a korlátozások, akkor sem lett volna kellő idő az előkészületek felelős lebonyolításához.

Ezért annak érdekében, hogy az eddigiekhez hasonlóan színvonalason tudjuk megrendezni a Téli Bringa Túrát döntöttünk a halasztás új időpontjáról.

Elszántan hisszük, hogy több mint két hónap múlva már semmi akadálya nem lesz a túra lebonyolításának!

Addig is a következő intézkedéseket hozzuk:

  1. A létszám kvótát február 1-ig 300 főben határozzuk meg. Amennyiben ez a létszám február 1-ig betelik, lezárjuk a nevezést. Ezt követően csak akkor van lehetőség még 50 fő nevezésérre, ha a Kormány döntése lehetővé teszi a 300 fő feletti szabadidősport események lebonyolítását.
  2. Március 1-ig fenntartjuk a Téli Bringa Túra megrendezésének lehetőségét. Amennyiben március 1. hatállyal olyan kormánydöntés lesz érvényben, ami nem teszi lehetővé a bringa túra megrendezését, akkor idén a Téli Bringa Túra elmarad. Ebben az esetben a részvételi díjak a vis majorra vonatkozó hatályos rendelkezések szerint kerülnek visszafizetésre (kezelési költségek levonásával).

Mindenkinek jó egészséget és kellemes téli bringázást kívánunk!