JÓ HÍR!

Minden jel szerint lesz verseny!!!

Teljes erőből megkezdtük az előkészületeket!

A verseny rajt és cél területe az Annagora Aquapark parkolójában lesz. Ezzel a megoldással sokkal tágasabb, nyugodtabb, kényelmesebb feltételeket tudunk biztosítani a versenyzők és a szurkolók számára. Hatalmas parkoló, kulturált, higiénikus WC-k, mosdók állnak rendelkezésre. A vasárnapi gyerekverseny és e-bike túranap is ezen a helyszínen kerül lebonyolításra.

A helyszíni nevezés, a rajtszám átvétel, az eredményhirdetés valamint a verseny utáni tészta parti a tavalyihoz hasonlóan továbbra is a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban történik.

PÁLYA

Idén visszatérünk az eredeti kéttávos koncepcióhoz (30 és 50km). Csak ebben a konstrukcióban tudjuk garantálni, hogy a pálya bármilyen időjárási viszontagságok esetén is végig tekerhető és eső esetén sem lesz semmilyen rövidítés a nyomvonalon.

 

COVID hírek

A Kormány hivatalos rendelkezése szerint a versenyen csak védettségi igazolvány bemutatásával lehet részt venni. Ez azt jelenti, hogy a nevezéskor ezt felmutatva lehet felvenni a rajtszámot.

Az MKSZ licensszel rendelkező versenyzőkre vonatkozó rendelkezéseket a Szövetség hivatalos álláspontja után tudjuk közzé tenni.

 

Amennyiben az az extrém helyzet áll elő, hogy a Kormány aktuális rendelkezése nem engedélyezi a járvány helyzet miatt a verseny megrendezését, abban az esetben a részvételi díj visszafizetésre kerül a versenyszabályzat vonatkozó pontja szerint, vagy díjmentesen átvihető a jövő évi versenyre.

Őszintén reméljük, hogy erre nem kerül sor, úgyhogy bátran nevezhettek!

 

Várunk mindenkit sok szeretettel június 19-én, Balatonfüreden!

Fürdőruhát hozzatok!

 

Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Cookie beállításokMindet elfogadManage consent