Tisztelt Sporttársak! 

 

Elnézéseteket kérjük, hogy csak most tudunk konkrét információkkal szolgálni, de ez rajtunk kívül álló okok miatt történt.

 

Most vált véglegessé, hogy a zánkai tábor nagyarányú átépítési munkálatai miatt idén sajnos nem tudjuk megrendezni a XIX. 24 Órás versenyünket.

 

Megpróbáltunk az idei évben más helyszínt találni, de nem találtunk erre méltó helyet, ahol a hagyományoknak megfelelő színvonalon tudtuk volna kiszolgálni a versenyzőket.  Úgy döntöttünk idén elhalasztjuk a 24 Órás versenyt, 2020 – ban a megújult zánkai versenyközpontban még profibb körülmények között új pályával, színvonalasabb szolgáltatásokkal kerül megrendezésre a XIX. 24 Órás verseny.

 

Ez egy hosszadalmas és nehéz döntés volt, de úgy gondoljuk így szolgáljuk legjobban a közel két évtizedes 24 Órás versenyünk presztízsét, hitlét.

 

Köszönjük szíves megértéseteket és együttműködéseteket!

 

De hogy ebben az időpontban ne maradjunk nyári bringás élmény nélkül megkezdtük az előkészületeket egy Balaton – felvidéki Csoda Túra megrendezésére, ugyanebben az időpontban.

 

A túra 3 távon kerül megrendezésre és lesz külön egy családi túra, mellyel a gyerekes bringás családoknak szeretnénk kedveskedni.

 

Erről részletek hamarosan itt és a facebook oldalon.