🌅🌊 CSOBBANJ KEDVEZMÉNNYEL AZ ANNAGORA AQUAPARKBAN!

Versenyünk házigazdája és kiemelt támogatója az Annagora Aquapark, amely a résztvevőknek és családjaiknak is különleges kedvezményekkel készül a hétvégére. A kedvezménykuponokat keresd a rajtcsomagban, vagy az Annagora pultjánál és hoszteszeinél!

1️⃣ Meghosszabbított délutáni ńyitvatartás és kedvezményes belépés a verseny napján június 19-én a verseny résztvevői 20%-os kedvezménnyel válthatnak korlátlan csúszdázásra jogosító délutáni “All-in” belépőt az Annagorába. Azért, hogy a beérkezés és az eredményhirdetés után még biztosan legyen időd kihasználni az időt, a nyitvatartást is meghosszabbították este 21 óráig. Ez egy szuper jó levezetési lehetőség a versenynap végén, amit semmiképpen ne hagyjatok ki!

2️⃣ A nyári szezon folyamán felhasználható 20%-os kedvezmény 2021. július 1. és augusztus 20. között ha bármikor Füreden jársz, látogass el az Annagora Aquaparkba, és váltsd meg saját, valamint kísérőid egész napos “All-in” belépőit 20% kedvezménnyel! A kedvezmény igénybevételéhez ne felejtsd el magaddal hozni a kupont!

Mindenkit vár szeretettel az Annagora Aquapark a verseny napján és egész nyáron. Részletek az aquaparkról:

➡️ http://bit.ly/annagora-MTBMaraton