Kedves Jelentkezők!

Tisztelt Bringás Sporttársak!

Nagy megtiszteltetés számunkra az a lelkesedés és bizalom, ami a jelentkezéseitek mögött van. De sajnálattal kell, közöljük, hogy minden előzetes reményeink ellenére az idei Balatoni Téli Bringa Túránkat a rendkívüli covid helyzet illetve a Kormány rendelkezései miatt nem tudjuk megrendezni.

Minden előkészületet megtettünk annak érdekében, hogy legalább a módosított időpontban március 13-án megtarthassuk a kerékpár túrát, de sajnos a jelenlegi vészhelyzet állapot miatt erre sincs lehetőség.

A járványhelyzet kimenetele továbbra is bizonytalan nincs lehetőségünk további időpont módosításra, mivel március 21-gyel vége lesz a télnek is.

Szeretnénk megőrizni a Téli Bringa Túra különlegességét, egyediségét, amiért Ti is lelkesen részt vesztek ezen az egyedül álló téli bringás eseményen. Ezt a túrát nem rendezhetjük meg nyáron, hiszen akkor a lényeg vész el.

A Négy Évszak Bringa Túra Sorozat további 3 rendezvényére várunk nagy szeretettel Titeket. Őszintén remélve, hogy addigra elmúlik ez a helyzet és nem lesz akadálya bringa túrák megszervezésének.

A nevezésekkel és a nevezési díjakkal kapcsolatos részleteket olvasd el a honlapon! https://sportaktiv.hu/balatoni-bringa-farsang/ 

A Tavaszi, Nyári és Őszi Bringa Túrákról pontos leírást találtok a www.sportaktiv.hu oldalon.

Ez a mostani vis major helyzet minket, mint szervezőket is rendkívül nehéz helyzetbe hozott, de mindent megteszünk, hogy a legkorrektebb megoldást találjuk meg. Ennek megfelelően három lehetőséget szeretnénk felajánlani a nevezésekkel kapcsolatosan korábbi információknak megfelelően.

Minden kedves Nevező nevezését külön fogjuk ügy kezelni. Ez oly módon történik, hogy elkészítünk a három opciónak megfelelően egy táblázatot. Ezt minden Nevezőnek kiküldjük emailben. Kérünk Benneteket, hogy az általatok választott opciót bejelölve küldjétek vissza az emailt. Mi ennek megfelelően fogjuk kezelni a döntéseteket a nevezéssel kapcsolatban. Március 1-én kezdjük kiküldeni az emaileket. A válasz emaileket legkésőbb április 1-ig kell visszaküldeni. Ha valaki ezen határidőig nem tud dönteni, vagy nem küld vissza válasz emailt, akkor a nevezési díját automatikusan áttesszük a 2022-es Balatoni Téli Bringa Túrára. Aki a Tavaszi vagy a Nyári vagy az Őszi Bringa Túrára kéri át a nevezését, az kapni fog egy emailt rajszámmal az adott eseményre vonatkozólag.

Opciók:

  1. A nevezést kérhetitek átvezetni a három következő bringa túra bármelyikére díjmentesen.
  2. A nevezést kérhetitek átvezetni a 2022. február 26. Balatoni Téli Bringa Túrára. Abban az esetben, ha a jövő évi nevezési díj emelkedne Neked akkor is a mostani nevezési díj marad érvényben. És elsőbbséget élvezel a kvóta szempontjából.
  3. Igényelheted a nevezési díj visszautalását a részvételi szabályzat szerint. (az adminisztrációs költség csökkentésével) https://sportaktiv.hu/balatoni-bringa-farsang/balatoni-bringa-farsang-szabalyzat/
Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Cookie beállításokMindet elfogadManage consent